HTML

EGy kis ízelítő miket kell átélni nap mint nap!

Rájöttem nem kell részleteznem.Izomból kifigurázva minden..ez a stílus.. Olvasd el !(persze csak ha kérhetem)

Linkblog

2008.04.06. 19:18 merki

Visszatérek és kezdeném egy kegyetlen szar bloggal(5 percalatt 1 év le lesz írva ennyi):D

SZal ila ila ák ák...először is..2008 at irunk ez az év többnyire nem a strongokról szól inkáb a semmi extrárol:D

Szeretném leszögezni h a suliban még mindig NASA beléptetőrendszervan...Aztán azt is szeretném elmesélni h egyesemberek milyen hamar megtudnak változni:) Erre egy nagyon jópélda ismét csak a a suliból....SZokásos reggeli balhévol egy csáv miatt a szinten...Jo nem nyomok ogli koppintást:D SZal a büfés nénika aki megnyerta a Miss.Báj-Kedvesség-Talpraesettség-Odafigyelés-No bunkozás címé érkezett hozzá két öltönyös uriember....Hozzáteszem abszolut nem ÁNTSZ nemm biztos csak egy fincsi csibó kávét akartak inni a loriban...És eme urak jelenlétében(tudom éssel nemkezdünk mondatot ugyhgy ennyi) nah szal urak jelenlétében odafáradtam venni egy darab perecet...Hát igy fogadot kb hogy jénai porcelánba szolgálta fel cselédlányok kiséretében..SZal abszlut nem jáccota a betartom a szabájokat az ellenőrök elött...Tudnikell aztis h ha no ellenör akko szépen lebasznak azé me nem mondom azt h kérem...tehát itt tart a világ hogy az ember a pénzét nemköltheti el nemmm lebaszák ésmegmondják hgy kérjél egy kibasztt geci koltot...(cola)Me ugye büfé ablak kb ilyen nemtom ovodásokra lett tervezve vagy valami makákókra de igy 110 magasanvan és lehet nemtudok behajoni ugy merő véletlenségbő....A spritéba meg nemszoktak meteorok uszkáni de visszavinném h mégis azé  gondokozzunkmá e me ezt nepálba a szmjazok neminnák meg...akko ki lenne a geci? nah? 1.000005 ös szorzoval???Hát a DÁvidka:)

Jó hogy cimbe aztirtam egész évet leirom nem is basztamátaz olvasokat:D Most igy vasárnap este 7 kó egondokozok h mekkora lexust vegyek 250 v 220 nah de ez a közeli jővő zenéje...

Jajjjj jajjj majnem kihagytammmm a betyárját hát pont egyéve irtam h április 1. ésakko szülinap mekkora vicc mindenki szakad:) Hát most is sikerült elsütni :)

Nah rem megin egy évig fel setolom a képem ide..:D de HIRTV-t nézitek közeljövöben tettlegességig fajult bántalmazásmiatt lehet benneleszek..

Szólj hozzá! · 3 trackback


A bejegyzés trackback címe:

https://dave07.blog.hu/api/trackback/id/tr11413960

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: lavaggio.com.vn 2018.09.07. 22:15:24

World’s Scariest Police Chases – The Hungarian Revolution Edition - Riots in Hungary

Trackback: lavaggio.com.vn 2018.01.17. 17:55:33

Hogy is állnak azok a Michelin-csillagok? 2016 - világevő

Trackback: http://lavaggio.Com.vn/ 2017.12.19. 04:46:52

Ragyogó karrierhez egy ragyogó illat jár - fullbeauty

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása